Hoppa till innehåll

Lör 19 nov: Julmarknad och kakfest!

Julmarknad och kakfest på lördag!

Lördagen 19 november anordnar Museets vävstuga julmarknad ute i sina lokaler i Ljusdalsgården mellan kl 11–15. Det blir försäljning av garner, hantverk och bröd, samt lotteri och kaffeservering! Varmt välkomna!

Samma dag går även den årliga kakfesten av stapeln inne på museet, mellan kl 13–16. Entré är 50:- för kaffe och fri avsmakning av alla de kakor som ingår i kakfestens baktävling. Priser utdelas i kategorierna bästa ”småkaka” och bästa ”mjuka kaka”, och alla har möjlighet att rösta på sin favorit till ”publikens pris”. Museets stora sal är som vanligt festligt dekorerad, och det bjuds gemytlig grammofonmusik. Kakfesten är ett samarbete mellan Ljusdalsbygdens museum och Museets vänner. Varmt välkomna!

Välkommen att baka!

Alla som vill är naturligtvis välkomna att baka till festivalen och tävlingen! Den som gör det är välkommen med sina alster redan kl 12, och betalar naturligtvis inget inträde. Men slå gärna en signal till museets reception på 0651-340 150, så blir det lättare för oss att planera logistiken kring tävlingen!

julmarknad-kakfest