Hoppa till innehåll

Lö 4 feb kl 13: Final för ”Det hvar på köpingen” på museet!

Vem blir årets mesta köpingskännare 2017?

På lördag, den 4/2 kl 13, är det dags för finalen av denna vinters upplaga av bildjakten ”Det hvar på köpingen”. I år är arrangemanget flyttat till Ljusdalsbygdens museum, eftersom Förvaltningshusets entréplan fortfarande är en byggarbetsplats och eftersom även Röda Kvarn håller på att få ny verksamhet.

De som har lämnat in tävlingshäften med alla rätt har erbjudits plats i den rafflande finalen. Alla andra, inklusive den intresserade allmänheten, är välkomna att följa kampen från åskådarplats, och kanske prova sina egna kunskaper i det tysta. När tävlingen är över kommer vi att veta vem som har kunskaper nog att kunna titulera sig ”Ljusdals mesta köpingskännare” år 2017!

”Det hvar på köpingen” är ett arrangemang till förmån för sommarens kulturhistoriska festival ”Det hvar på tiden”. Att bevista finalevenemanget kostar ingenting och den anordnande kommittén står kaffe med dopp – frivilliga bidrag inför sommaren emottages dock gärna!

Bildjaktsfinalen är ett arrangemang av ”Den oberoende kommittén för främjandet av Ljusdals municipalsamhälles framåtskridande”, i samarbete med Ljusdalsbygdens museum. Varmt välkomna!

page-0